8 Серпня 2022
Новини

У Харкові росіяни пошкодили ТЕЦ, яка забезпечує теплом третину міста

У Харкові росіяни пошкодили ТЕЦ, яка забезпечує теплом третину міста

Внаслідок нещодавніх обстрілів рашистів у Харкові пошкоджено ТЕЦ-3, яка забезпечує теплом біля третини міста.

Цю інформацію в ефірі національного марафону новин 8 серпня підтвердив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, - пише Ракурс.

"Ми працюємо над відновленням критичної інфраструктури, оскільки ворог (по ній) б'є. Нещодавно окупанти пошкодили ТЕЦ-3 у Харкові. Це одне з великих підприємств, яке забезпечує майже третину Харкова теплоносієм і гарячою водою. У нас наразі завдання через резервний фонд, який нам було виділено, і ми знову будемо звертатися до уряду за цим, щоб максимально відновити критичну інфраструктуру, і, власне кажучи, підготувати місто, підготувати область до зимового періоду", — сказав Синєгубов.

Уранці 8 серпня Харків обстріляли касетними снарядами — понад 20 з них не розірвалися. рашисти гатили по району Павлове Поле з РСЗВ «Ураган».

"Це касетні снаряди. Один загиблий, один поранений. Всі цивільні. На щастя, понад 22 касетних снарядів не вибухнули. Жертв було б набагато більше", — повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему