4 Серпня 2022
Новини

По Одещині росіяни випустили протикорабельну ракету «Онікс»

По Одещині росіяни випустили протикорабельну ракету «Онікс»
По Одеській області в ніч проти 4 серпня російсько-окупаційні війська випустили протикорабельну ракету «Онікс».

Про це повідомила пресслужба Оперативного командування «Південь». Вона розірвалася у повітрі на підльоті до суходолу.

На півдні протягом ночі окупанти продовжували обстріли українських позицій та населених пунктів, як у зоні артилерійської досяжності, так і з використанням берегових ракетних комплексів в анексованому Криму.

Нагадаємо, Миколаївщину росіяни обстріляли реактивними системами залпового вогню «Смерч». Є влучання у відкриті поверхні Березнегуватського та Баштанського районів. Минулося без руйнувань та без жертв.

А по самому Миколаєву ворог поцілив у Центральний район. Внаслідок цього зруйновано нежитлову будівлю, пошкоджено десяток приватних будинків та електромережу. Нерозірвана ракета влучила просто серед Центрального проспекту. Людських втрат немає.

Двічі на Миколаївщині противник намагався атакувати за допомогою дронів-камікадзе «Ланцет», які були влучно знищені українськими зенітно-ракетними підрозділами.

Окупанти продовжують й обстріли Нікополя. Вночі реактивними системами залпового вогню «Град» зруйновано 27 приватних будівель, десятки будинків пошкоджено, знищено два приватних автомобілі, пошкоджено газогін та електромережу, понівечені будівлі та техніка трьох місцевих підприємств, понад 100 сонячних панелей.

У Криворізькому районі ворог накрив «Ураганами» Карпівську та Широківську громади. У Широкому є руйнування житла. Одна людина поранена.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему