3 Серпня 2022
Новини

Вибухи у Миколаєві та Харкові: що відомо

Вибухи у Миколаєві та Харкові: що відомо
У Миколаєві та Харкові під час повітряної тривоги зранку 3 серпня прогриміли вибухи.

Про це повідомляє місцева влада.

У Харкові пролунали два вибухи о 03:55 та о 03:56. У першому випадку влучання були у Холодногірському районі міста. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв та пожежі, повідомив мер Ігор Терехов.

Він додав, що внаслідок другого влучання зазнав пошкоджень інфраструктурний об’єкт у Новобаварському районі Харкова. Обійшлося без постраждалих людей та пожежі, лише руйнування.

У Миколаєві потужні вибухи пролунали близько о 05:00. Внаслідок влучань в одному з районів міста виникла пожежа, а в іншому — зруйнований супермаркет. Наразі працюють рятувальні служби, повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Окупаційні війська регулярно обстрілюють Миколаїв та область.

Уночі 2 серпня росіяни обстріляли два райони міста. Зруйнований гуртожиток одного з університетів, поранення отримав охоронець. Також пошкоджені житлові будинки, виникла пожежа в магазині, яку вже загасили. Під постійним вогнем залишаються села, що перебувають на лінії зіткнення.

А близько 21 години 2 серпня російсько-окупаційні війська знову завдали удару по Миколаєву, унаслідок чого сталася пожежа. Через дві години у місті знову почалися вибухи.

Ситуація на Харківщині

Як повідомляв очільник ОВА Олег Синєгубов, близько 30% Харківської області наразі перебуває під окупацією російських військ. Водночас вільні населені пункти потерпають від постійних обстрілів. 

Окупаційні війська у ніч проти 31 липня знову обстріляли Харків. У місті пролунали одразу декілька вибухів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: миколаїв, харків, війна з Росією
В тему

Останні матеріали