28 Липня 2022
Новини

«Укрпошта» ввела в обіг ще одну воєнну марку

«Укрпошта» ввела в обіг ще одну воєнну марку
Четверту поштову воєнну марку під назвою «Доброго вечора, ми з України» до Дня української державності ввела в обіг «Укрпошта».

Про це повідомила пресслужба «Укрпошти».

У компанії кажуть, що на цій марці відтворено реальні події, які були на Миколаївщині та в інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку. «Поки росія витрачає мільярди на пропаганду проти України, ми будемо використовувати наш креатив і всі доступні можливості, щоб донести всім імідж України та українців», — каже генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Марку надрукували накладом у 5 мільйонів примірників. Серед них 3 мільйони — з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень всередині країни. Ще 2 млн — із номіналом W (еквівалент 1,5 долара), призначений для оплати міжнародної поштової кореспонденції.

«Укрпошта» також випустила тематичну листівку, конверт першого дня, художній конверт та мерч. Придбати марку та іншу продукцію на цю тему можна 28 липня у всіх відділеннях пошти, зокрема і в селах, а також онлайн:

Під час купівлі онлайн покупці зможуть зробити благодійний внесок на підтримку ЗСУ. Також існуватиме обмеження на продаж — як у випадках з попередніми поштовими випусками. Один клієнт може купити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів кожного номіналу (2+2), 2 конверти «Перший день», 10 конвертів та 10 листівок.

Крім того, на всіх онлайн-майданчиках в Україні та за кордоном можна буде придбати тематичний мерч із зображенням марки: футболки, два види магнітів і відкривалки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, укрпошта
В тему