25 Липня 2022
Новини

Маріуполь рашисти хочуть «відновити» до 2040 року

Маріуполь рашисти хочуть «відновити» до 2040 року

Відновлення окупованого Маріуполя, згідно з документом української розвідки, кремль запланував у три етапи – до кінця 2022 року, з 2023-го до 2025-го і до 2040 року.

Про це пише "Донбас.Реалії" з посиланням на документ, переданий від джерел в одному з розвідувальних органів України.

Про "відновлення" окупованого Маріуполя свідчить "Концепція майстер-плану розвитку міста", створена в міністерстві будівництва та житлово-комунального господарства рф.

Відповідно до нього, завдання на першому етапі – відновити життєво необхідну інфраструктуру, а також "особливу увагу приділять зоні розміщення цвинтаря", для якої рекомендовано використовувати територію аеропорту.

До 2025 року заплановано "будівництво житла, відновлення та розвиток інженерної та транспортної інфраструктури".

До 2040 року у російському уряді хочуть забезпечити "бюджетну ефективність та економічну самодостатність територій міста". Також декларується будівництво залізничної дороги Волноваха-Маріуполь та формування "міжнародного транспортного коридору", тобто автомагістралі через Маріуполь до анексованого Криму та Одеси.

Щодо "Азовсталі", у "концепції" розписано чотири варіанти – відновлення виробництва, створення якогось громадсько-ділового майданчика та два сценарії будівництва парку.

Нагадаємо, ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що на місці заводу "Азовсталь" хочуть зробити технопарк або просто паркову зону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: маріуполь, війна з Росією
В тему