23 Липня 2022
Новини

На Херсонщині ЗСУ вдарили по двох мостах, - росЗМІ

На Херсонщині ЗСУ вдарили по двох мостах, - росЗМІ
У Херсонській області по мостах через річку Інгулець та на дамбі Каховської гідроелектростанції, як пишуть російські засоби масової інформації, вдарили ЗСУ.

Об?єкти мали стратегічне значення для окупантів. Про це заявив «заступник голови адміністрації Херсонської області» кирило стремоусов, цитують російські пропагандистські медіа. Офіційної інформації від ЗСУ наразі немає, - пише hromadske.

«Було завдано удару по Новій Каховці, є дірки в мосту, який розташований на греблі біля Каховської ГЕС. Міст не зруйнований. Дамба не постраждала», — заявив він.

«Голова районної адміністрації» володимир леонтьєв стверджує, що ракетну атаку вдалося відбити. Залишилися лише «незначні пошкодження», але «все це дрібниця».

Крім того, мовляв, ЗСУ обстріляли міст через річку Інгулець у районі селища Даріївка — там є влучення. В об?єкт, мовляв, влучило сім снарядів. Стріляли ЗСУ нібито з HIMARS.

Нагадаємо, окупанти зранку 20 липня заявили, що що ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту біля Херсона. Рух мостом тимчасово обмежили. За даними колаборантів, ЗСУ випустили 12 ракет, із яких 11 влучили по мосту. Люди не постраждали. Міст майже повністю зруйнований.

За даними Оперативного командування «Південь», обстановка стабільно напружена, але контролюється силами оборони. Окупанти продовжують оборонятися, намагаючись утриматися на зайнятих рубежах завдяки обстрілам реактивними системами залпового вогню й авіаційним ударам.

Вдень пара ворожих ударних гелікоптерів Ка-52 атакувала околиці Андріївки — без втрат. Надвечір 60-ма реактивними снарядами РСЗВ «Град» вони обстріляли село Канівське на Запоріжжі. Було влучання по відкритій прибережній місцевості та островах в Дніпрі. Втрат та руйнувань немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали