20 Липня 2022
Новини

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в Херсоні: росіяни його закривають

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в Херсоні: росіяни його закривають

По Антонівському мосту у Херсоні вдарили Збройні сили України вдруге за два дні, тепер рашисти хочуть його закрити.

Про це інформують російські пропагандистські видання "РИА Новости", ТАСС, "Известия", колаборант Володимир Сальдо у Telegram.

"Швидше за все рух ми перекриватимемо по мосту. Ми знайдемо шляхи з'єднання з лівим берегом. Будуватимемо понтонні мости. Я переконаний, що міст зараз потрібно закривати", - написав Стремоусов.

За його словами, ЗСУ випустили 12 ракет з HIMARS по Антонівському мосту і били "по шву моста". 

Він додав, що окупанти нарахували "близько восьми попадань по мосту, а частина ППО перехопила".

Інший колаборант, призначений окупантами на посаду так званого "голови адміністрації Херсонської області" Володимир Сальдо, повідомив, що на Антонівському мосту тимчасово обмежать рух, щоб розпочати ремонт.

За його словами, рух мостом дозволять лише легковому та пасажирському транспорту, а вантажний транспорт змушений буде об'їжджати через Каховську ГЕС.

Антонівський міст – важлива транспортна артерія, по якій загарбники постачають техніку та боєприпаси з окупованого Криму.

Нагадаємо, вранці 19 липня в окупованому Херсоні пролунали вибухи. РосЗМІ повідомили, що ЗСУ випустили по ворожих цілях 6 ракет і що одна з них упала в районі Антонівського мосту.

Пізніше в облраді повідомили, що стратегічно важливий Антонівський міст у Херсоні був пошкоджений, але залишився придатним до експлуатації.

Збройні сили Україні в останні тижні досить інтенсивно знищують ворожі склади боєприпасів в окупованих росіянами містах України. 18 липня ЗСУ на Херсонщині завдали ударів по скупченню озброєння, техніки та складу боєприпасів в районі Райського та по складу боєприпасів в районі Берислава, об’єкти знищено. Перед тим ЗСУ прицільно вдарили по складу боєприпасів окупантів у Новій Каховці.

На початку липня в окупованому Донецьку вибухнув склад боєприпасів, який російські загарбники розмістили у "Камаз центрі" у Київському районі міста. Також повідомлялося про масований удар по аеродрому тимчасово окупованого Мелітополя, де базувалися росіяни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: збройні сили україни, херсон
В тему

Останні матеріали