18 Липня 2022
Новини

росіяни запустили ракети по Одещині: влучили у військовий об'єкт

росіяни запустили ракети по Одещині: влучили у військовий об'єкт
російсько-окупаційні війська випустили зранку 18 липня по Одещині чотири ракети.
Одну з них збили над морем. Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Ракети запустили трьома літаками Су-35 з акваторії Чорного моря. Дві ракети влучили в об'єкт військової інфраструктури, триває гасіння пожежі.

Ще одна влучила в міст через Дністровський лиман, який окупанти обстрілюють ще з квітня. З того часу міст не функціонує. Постраждалих немає.

Нагадаємо, за даними ОК «Південь», росіяни продовжують облаштовувати оборонні рубежі. У Чорному морі перебувають два ракетні і три великі десантні кораблі, у готовності до застосування перебувають крилаті ракети типу «Калібр». Загроза ракетних ударів — висока, а у прибережних зонах підвищена мінна небезпека, адже два дні на морі був шторм, міни можуть дрейфувати й до берега.

Так, зранку 18 липня Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Влучили в автосалон та салон із продажу сільгосптехніки, а також по околицях міста.

Упродовж 17 липня окупанти обстрілювали низку сіл на Миколаївщині: Лимани та Українка. Влучення було переважно по відкритих територіях, постраждалих немає. У селищі Березанка внаслідок обстрілів сталося займання пшениці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему