15 Липня 2022
Новини

У Вінниці не ідентифікували 4 загиблих

У Вінниці не ідентифікували 4 загиблих

Після ракетних ударів по центру Вінниці 14 липня поліція встановила особи 19 із 23 загиблих.

Також скоротилася кількість зниклих безвісти з 18-ти до 8-ми. Про це іфнормує голова Національної поліції Ігор Клименко та ДСНС.

"Поліція ідентифікувала 19 із 23 загиблих внаслідок ракетних ударів по Вінниці. Серед жертв росії троє дітей: 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків 7 та 8 років. Один із хлопчиків у момент атаки проходив обстеження у медичному центрі. Він загинув разом із мамою. Інший чекав дядька в припаркованому авто та потрапив у вогняну пастку. Родича цього хлопчика відкинуло вибуховою хвилею, нині він госпіталізований.

В лікарні у важкому стані також перебуває і мати 4-річної загиблої дівчинки", - йдеться в повідомленні.

14 родичів безвісти зниклих осіб здали свої біологічні зразки. Фахівці вже провели більше 200 співставлень виділених ДНК-профілів. 12 із 19 ідентифікованих осіб опізнали саме за допомогою технології швидкісного встановлення ДНК.

По медичну допомогою звернулися 183 потерпілих, 82 з них госпіталізували. Серед поранених – 4 дитини.

Безвісти зниклими досі вважаються 8 людей, повідомив Клименко близько 13:00.

Вранці зниклими безвісти вважалися 18 людей, а неідентифікованими були 13 осіб: двоє дітей (хлопчиків) та 11 дорослих. 

ДСНС повідомляє, що на 12:00 до медичних закладів 197 осіб звернулися, із них 117 осіб направлено на амбулаторне лікування, а 80 осіб госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості (з них 3 дитини). Загинули 23 особи (з них 3 дитини, 1 особа померла в лікарні),

15 липня у Вінниччині оголошено жалобу.

Нагадаємо, згідно з нововведенням, на період воєнного стану в Україні військовослужбовці та правоохоронці повинні здати зразки ДНК (безкоштовно), решта громадян можуть зробити це добровільно (за плату).

Вранці 14 липня росіяни вдарили ракетами по центру Вінниці. Станом на вечір кількість жертв становило 23, у лікарнях перебуває 64 особи, 5 – у критичному стані. Серед загиблих була 4-річна Ліза, її мама потрапила в реанімацію. Маленька Ліза мала синдром Дауна, її знімали в ролику першої леді Олени Зеленської до різдвяних свят у 2021 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, вінниця
В тему