12 Липня 2022
Новини

«Захід розробляє плани нападу на росію», - лукашенко

«Захід розробляє плани нападу на росію», - лукашенко

Стратегічні «плани нападу на росію» через Україну та білорусь, на думку олександра лукашенка, нібито розробляє Захід.

Про це повідомляє агентство Белта.

«Останнім часом (і ми це детально обговорювали вчора з президентом російської федерації) розробляються стратегічні плани нападу на росію. І головний напрямок удару (історія повторюється) – через Україну та через білорусь», – заявив Лукашенко.

При цьому, за його словами, Європа воювати не хоче, але сьогодні вона повністю «знаходиться під чоботом США». В підготовці «нападу» лукашенко звинуватив «сучасних фашистів країн НАТО». 

«І вони планують завдання удару через Україну та білорусь. Тому, можливо, навіть частково інтуїтивно я зрозумів це ще в лютому і наказав міністру оборони, начальнику Генерального штабу розробити операцію та закрити повністю західний кордон. Хоча, начебто, загроза була на південному кордоні. Ми теж там не спали, але закрили західний кордон. І, як бачите, за кілька місяців ця стратегія підтверджується», – заявив самопроголошений президент.

Нагадаємо, раніше лукашенко звинуватив Україну в запуску ракет по території білорусі і наказав своїм військовим «взяти під приціл» центри ухвалення рішень у столицях противників Мінська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, олександр лукашенко
В тему