8 Липня 2022
Новини

У Києві зловили «аферисток із тіндеру»: що відомо

У Києві зловили «аферисток із тіндеру»: що відомо

У Києві зловили «аферисток із тіндеру», які обманювали кавалерів.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Київ».

Групу аферистів із тіндера судитимуть у столиці України. Схема, за якою вони працювали, здається простою та досконалою: дівчина запрошує хлопця до ресторану. Ціни там захмарні, але він повинен за все заплатити. Ошукані кавалери соромилися звертатися до поліції, тому що не вірили, що зможуть довести шахрайство.

Історія Максима починалася майже так само, як і у фільмі "Аферист із Tinder". На сайті він знайшов милу дівчину, яка не видавала себе за доньку діамантового мільярдера, але також нібито була донькою заможних батьків.

"Дівчина розказує про бізнес свого батька, про те, що вона йому допомагає. І таким чином створює якісь надмірні очікування, дуже великий інтерес до себе, ще й пропонує побачення у той самий день. Тому немає часу щось проаналізувати, подумати, довше поспілкуватися. Дуже хочеться зустрітися і побачити, що це за людина", - розповів Максим Бонер.

Аби усе виглядало по-справжньому на побачення вона приїхала з водієм. Далі - відпрацьована схема. Дівчині хочеться їсти, а поруч опиняється ресторан, вона пропонує туди зайти.

"Ціни були завищені у 10 разів. Плюс-мінус можна було поїсти олів'є за 1000 грн, далі замовляли продукти харчування, алкоголь. Після чого їм дзвонив телефон, вони робили вигляд, що їм дуже швидко кудись потрібно, просили зібрати те, що вони замовили, з собою. Оскільки це було перше побачення, то чоловік, напевне, хотів заплатити - проявити свою уважність. Після чого йому приносили рахунок від 5000 до 15000-20000 гривень, а по факту в цих пакунках могло або взагалі нічого не бути, або продукти харчування чи алкоголь з найближчого супермаркету", - зазначив прокурор Печерської окружної прокуратури Іван Вараниця.

Ніякого ресторану насправді не було, а весь його персонал - актори.

Деталі - у відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, суд, прокуратура
В тему