6 Липня 2022
Новини

Виїзд військовозобов’язаних за межі області: Зеленський наказав скасувати дозволи

Виїзд військовозобов’язаних за межі області: Зеленський наказав скасувати дозволи

Порядок отримання дозволів на переміщення між областями України військовозобов’язаними наказав скасувати президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на джерело.

За даними видання, на засіданні Зеленський заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо дозволів для військовозобов'язаних залишати межі місць проживання.

За підсумками засідання президент доручив скасувати ухвалений Генштабом порядок із дозволами з метою його доопрацювання зі збереженням обороноздатності країни, повідомило джерело.

Нагадаємо, вчора в Генштабі повідомили, що призовники, військовозобов'язані та резервісти під час воєнного стану не можуть залишати місце проживання без дозволу територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як пізніше було уточнено, військовозобов'язані можуть вільно пересуватися в межах області, де вони проживають, для виїзду за її межі потрібен дозвіл.

Після громадського резонансу Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що доручив начальнику Генштабу та головнокомандувачу ЗСУ детальніше поінформувати його.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир зеленський
В тему

Останні матеріали