28 Червня 2022
Новини

У Лисичанську росіяни обстріляли людей, які набирали воду

У Лисичанську росіяни обстріляли людей, які набирали воду

У Лисичанську рашисти з реактивних систем залпового вогню відкрили вогонь по скупченню людей, які вийшли поповнити запаси питної води.

Це сталося 27 червня приблизно о 15:00, - повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Як наслідок, вісім людей загинули на місці, серед них одна дитина. Ще 21 житель отримав поранення. У людей травми різного ступеню тяжкості, їх госпіталізували до лікарні у Краматорську.

Також стало відомо ще про двох загиблих місцевих жителів. Одна з жінок померла в медзакладі Краматорська, куди її доставили два дні тому. Ще одну жінку знайшли в Лисичанську без ознак життя.

окупанти штурмують Лисичанськ із південного та південно-західного напрямків. Зараз тривають бойові дії між Вовчоярівкою та нафтопереробним заводом. росіяни намагаються блокувати місто з цієї сторони та заволодіти транспортним сполученням із Донеччиною.

Водночас російська армія продовжує нищити місто. Цілеспрямовано обстрілює три помпові станції, одна з яких розташована в Новодружеську.

Зруйновані два мости, автомобільний тунель, який з’єднував дві окремі частини міста. Також росіяни ще раз вдарили по ймовірному скупченню людей, обстрілявши територію ринку.

Пошкоджень багатоповерхівок та приватних садиб за добу 27 червня дуже багато. Окремі райони міста окупанти обстрілювали по декілька разів. За можливістю, будинки обстежують на наявність жертв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луганськ
В тему