27 Червня 2022
Новини

Ракетний удар по ТЦ у Кременчуку: відомо про 9 загиблих і 40 поранених

Ракетний удар по ТЦ у Кременчуку: відомо про 9 загиблих і 40 поранених
По місту Кременчук Полтавської області 27 червня російсько-окупаційні війська завдали ракетного удару.
Влучили в торгівельний центр, унаслідок чого є загиблі та постраждалі. Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін о 16:00 повідомив про «прильоти» по Кременчуку. Згодом він зазначив, що влучання сталося в цивільний об?єкт.

«На жаль, є постраждалі. Більше подробиць згодом», — написав очільник ОВА.

Мер Кременчука Віталій Мелецький повідомив, що ракетний удар «прийшовся у дуже людне місце, яке на 100% немає відношення до військових дій». За його даними, є загиблі та постраждалі. На місці працюють рятувальні служби.

Володимир Зеленський повідомив, що ракети влучили по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних. 

«ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити», — написав президент.

Лунін опублікував фото пожежі на ТЦ. «Зараз на місці працюють медики, рятувальники та правоохоронці. Кількість постраждалих уточнюється», — написав очільник ОВА.

Спочатку повідомляли про 2 загиблих і 20 поранених, з яких 9 у важкому стані.

Рятувальники повідомили, що влучання сталося о 15:50, почалося горіння. До місця пожежі слідує пожежний потяг «Укрзалізниці» та МОГ ДСНС.

А потім голова Полтавщини Дмитро Лунін повідомив, що 9 людей загинуло, близько 40 поранених. Він додав, що жертв буде однозначно більше.

Мер Кременчука повідомив, що жителям міста, родичі яких перебували у ТЦ «Амстор», слід звертатися в готель «Дніпровські зорі» — там працює мобільний пункт поліції.

Зазначимо, що ракетний удар стався під час повітряної тривоги, яка в Полтавській області тривала з 15:40 до 16:05. У Полтаві теж було чутно вибухи, повідомив міський голова Олександр Мамай. Він закликав місцевих перебувати в укриттях. Лунін уточнив, що інформації про влучання ворожих ракет у Полтаву немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, полтава
В тему

Останні матеріали