27 Червня 2022
Новини

Ракетний удар по Одещині: є постраждалі

Ракетний удар по Одещині: є постраждалі
росіяни 27 червня завдали ракетного удару з літаків Ту-22М по Одещині.
За попередньою інформацією, постраждали 6 людей, серед них одна дитина. Про це повідомила Одеська міська рада з посиланням на оперативне командування «Південь».

Там додали, що внаслідок влучання в житловий квартал селища сталося руйнування та загоряння кількох житлових будинків і господарчих споруд на орієнтовній площі 500 квадратних метрів. 

Рятувальники для гасіння пожежі залучили 3 одиниці техніки і 12 фахівців. Після ліквідації вогню розпочне роботу слідчо-оперативна група Національної поліції. Наразі дані щодо масштабу руйнувань та постраждалих уточнюють. 

Нагадаємо, що близько 6 ранку 26 червня пролунала серія вибухів у Шевченківському районі Києва. російські окупанти влучили у 9-поверхівку, пошкодивши верхні поверхи та дитячий садочок. Унаслідок удару по багатоповерхівці у будівлі виникла пожежа. Наразі відомо про 5 поранених та одного загиблого. З-під завалів будинку дістали, зокрема, 7-річну дівчинку та її 35-річну маму.

У лікарні «Охматдит», куди доставили постраждалу дівчинку, нам розповіли, що вона прибула у свідомості. У неї діагностували травми середньої тяжкості: кілька поверхневих ран шиї, забиття тулуба, кінцівок. Дівчинку прооперували — зараз вона у стабільному стані, її життю нічого не загрожує.

Проти ночі 26 червня окупанти обстрілювали житлові райони Харкова та медзаклад. Двох харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ. Загалом за добу на Харківщині 7 людей отримали поранення, загинула жінка 79 років. 

У Луганській області росіяни авіаударів завдали по Лисичанську, а також в районі Білої Гори. Є багато руйнувань.

У Миколаєві зранку також було чутно вибухи: наші захисники знищили ворожий безпілотник, яким окупанти проводили повітряну розвідку та наведення артилерії на Миколаївщині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему