26 Червня 2022
Новини

Ракетний удар по Києву: зросла кількість поранених

Ракетний удар по Києву: зросла кількість поранених
Унаслідок ранкового ракетного удару кількість поранених по Києву зросла до 6 людей.
Загинула ще одна людина. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Рятувально-пошукові роботи у пошкодженому житловому будинку ще тривають. Наразі госпіталізували 4 із 6 потерпілих. Двоє людей, які отримали легкі травми, лікуватимуть амбулаторно.

Лікарні потерпілу семирічну дівчинку прооперували. Її стан стабільний і життю нічого не загрожує. Мама дитини — у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, в Києві зранку 26 червня пролунала серія вибухів у Шевченківському районі. Російські окупанти влучили у 9-поверхівку, пошкодивши верхні поверхи. Унаслідок удару у будівлі виникла пожежа. Серед потерпілих — семирічна дівчинка. Згодом з'ясувалося, що окупанти також влучили у дитячий садочок.

У лікарні «Охматдит», куди доставили постраждалу дівчинку, нам розповіли, що вона прибула у свідомості. У неї діагностували травми середньої тяжкості: кілька поверхневих ран шиї, забиття тулуба, кінцівок. Дівчинку прооперували — зараз вона у стабільному стані, її життю нічого не загрожує.

Згодом надзвичайники врятували також маму дівчинки — 35-річну жінку. «Вона є громадянкою рф, але тривалий час проживає у Києві. Передайте російським пропагандистам, що росія вбиває своїх громадян у багатоквартирних житлових будинках, називаючи їх у своїх звітах воєнними об’єктами», — заявив голова Нацполіції Ігор Клименко. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, київ
В тему