26 Червня 2022
Новини

рашистів вчать правильно хвалити путіна: СБУ перехопила методички

рашистів вчать правильно хвалити путіна: СБУ перехопила методички

ФСБ у нових методичках вчить російських чиновників правильно хвалити путіна та коментувати війну в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Співробітники СБУ перехопили методичку під час розсилки секретними каналами зв’язку до федеральних органів виконавчої влади рф.

«Саме за цими тезами мають готувати свої виступи російські чиновники, артисти та спортсмени. Ним послуговувалися і на концерті в Лужніках у березні, і на Економічному форумі у Петербурзі у червні», – йдеться в повідомленні.

Один із головних наказів ФСБ – хвалити путіна. Адже це він нібито «особисто захистив росію від знищення, а росіян – він стояння на колінах». Для більшої переконливості аналітики ФСБ наводять цілий блок «найчеснішої статистики» про захмарну підтримку російського диктатора та перераховують аргументи, щоб росіяни не боялися дефолту та міжнародних санкцій.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила агентурну мережу ГРУ росії, яка мала допомагати в захопленні країни. До її складу, зокрема, входив народний депутат Андрій Деркач. Він, за даними слідства, займався створенням ряду приватних охоронних підприємств, щоб використовувати структури для швидкого захоплення України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир путін, сбу
В тему