25 Червня 2022
Новини

З Білорусі вперше застосували бомбардувальники Ту-22М3

З Білорусі вперше застосували бомбардувальники Ту-22М3

З території Білорусі по областям України росія вперше застосувала під час запуску близько 50 ракет бомбардувальники Ту-22М3.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ 25 червня.

«Вночі 25 червня російські війська завдали масованого ракетного удару територією України. Усього було випущено понад півсотні ракет різних типів: повітряного, морського та наземного базування. Вперше з території Білорусі ворог застосував проти України дальні бомбардувальники Ту-22М3. А також відновив застосування оперативно-тактичних комплексів «Іскандер» із цієї країни», - йдеться у повідомленні.

Крилаті ракети «Калібр» із кораблів у Чорному морі росія запустила по західних областях України.

«На північному напрямку з літаків Ту-22М3 противник застосовував ракети Х-22, а також ракети наземного базування з оперативно-тактичних комплексів – «Іскандер» та «Точка-У», – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Україна вночі та вранці зазнала масованого ракетного обстрілу з боку російських окупантів. По областях України було випущено десятки ракет, у тому числі з території Білорусі.

Відомо про вибухи у Житомирській, Чернігівській, Миколаївській та Львівській областях. Також обстріляно Дніпропетровську область. Завдано нових ракетних ударів по Харкову.

Над Хмельницькою областю збили дві російські ракети. На південному напрямку рф застосувала ракети «Онікс».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, білорусь
В тему