0 0000
Новини

І таке буває в наш час, що гроші повертають

І таке буває в наш час, що гроші повертають

Ківерчанину повернули загублений гаманець з документами та майже 400$ готівкою! Власник відійшов від приємного шоку і шукає добродіїв щоб віддячити.

Ввечері 9.09.17 в  двері Олександра М. постукали юнаки віком десь 20-22 роки. Вони принесли гаманець із документами від авто та водійське посвідчення, яке власник  просто поклав на лавку навпроти Колібрісу і забув. 

«Чесно кажучи, був шокований своїм вчинком та ситуацією на стільки, що оговтався вже після того, як хлопці пішли. Навіть не пам’ятаю толком як виглядають. Заглянувши в гаманець, першим ділом перевірив чи на місці документи, а вже потім побачив гроші. В сумі було валютою і гривнями близько 400 доларів. На мій великий подив жодної копійки не зникло» - коментує Олександр М.

Він не міг повірити, що у нас ще є така молодь. Відразу вискочив за ними на вулицю, окликнув їх, але вже нікого не було. Обґїздив на авто весь центр сподіваючись їх зустріти, та не знайшов. 

«Така гордість взяла і радість, що в таких нелегких умовах серед нашої молоді є дійсно люди з "великої букви". Сподіваюсь, хтось із них побачить моє повідомлення. Був би дуже радий їм віддячити. Нехай підійдуть до мене, де живу – знають» - коментує власник поверненої згуби.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему