22 Червня 2022
Новини

Обстріл села на Харківщині: загинули 5 жінок

Обстріл села на Харківщині: загинули 5 жінок
Фото ілюстративне
На Харківщині через мінометний обстріл рашистами села Пришиб 22 червня загинули 5 мирних мешканок.
Вони перебували біля під'їзду будинку. Про це розповів голова Ізюмської районної адміністрації Степан Масельський, - пише hromadske.

За його словами, ситуація в Ізюмському районі «дуже напружена», особливо загострення відчуваються в останні дні. Масельський наголосив, що від російських обстрілів страждає мирне населення, є загиблі.

«Сьогодні в селі Пришиб внаслідок мінометного обстрілу населеного пункту загинуло п'ять мирних жителів — всі жінки. У момент обстрілу вони перебували біля під'їзду будинку. Це за сьогодні. Щодо поранених інформації немає. Також невідомо, чи є серед постраждалих діти», — сказав Масельський.

Голова адміністрації додав, що в Донецькій тергромаді, до якої належить село Пришиб, залишається близько 20 тисяч населення. «Усі, хто хотів виїхати, вже виїхали», — резюмував Масельський.

Нагадаємо, за минулу добу, 21 червня, внаслідок російських обстрілів Харківської області загинули 15 мирних мешканців і ще 16 отримали поранення. Зокрема, у селі Безруки загинула 8-річна дитина, яка перебувала на подвір‘ї будинку. Її мати отримала поранення.

За даними Генштабу, на Харківському напрямку ворог веде бойові дії для стримування ЗСУ та недопущення їх виходу до державного кордону.

22 червня окупанти здійснили артилерійські обстріли в районах населених пунктів Харків, Байрак, Перемога, Коробочкине, Шевелівка, Рубіжне, Леб’яже, Мосьпанове, Шестакове, Петрівка, Руська Лозова, Хрестище, Кулиничі, Уди, Старий Салтів, Верхній Салтів, Питомник, Ртищівка та Печеніги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему