20 Червня 2022
Новини

Положинський показав наслідки атаки росіян на фронті: треба допомога

Положинський показав наслідки атаки росіян на фронті: треба допомога

У 47-го окремого батальйону згорів автомобіль із речами, тому деякі військові не мають нічого, а в інших лишилася лише частина речей.

Про це повідомив колишній лідер гурту "Тартак", музикант Сашко Положинський.

"Не хотів одразу про це писати, щоби завчасно не тривожити. Зі мною все гаразд, все гаразд із тими, хто виходив разом зі мною. Вийшли злагоджено та організовано, на виході ніхто з наших не постраждав.

Але згорів автомобіль з речами. В мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших - лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка - автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил.

Лишився лише з тим, що було на мені. Майже все, подароване вами на день народження, і купа інших приємних, важливих і корисних речей, на жаль, пішли попелом. Тому знову проситиму вас про підтримку і допомогу.

Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися - пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподіляти згідно складених списків.

На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби - мої особисті та всього підрозділу. І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший в черзі. Ми собі потрошки, вірю, доберемо.

Приват: 5168742230647491

PayPal: oleksashko@gmail.com

Завчасно дякую всім за допомогу!" - написав музикант.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, олександр положинський
В тему