17 Червня 2022
Новини

«Застосуємо, якщо це буде потрібно для захисту суверенітету рф», - путін про ядерну зброю

«Застосуємо, якщо це буде потрібно для захисту суверенітету рф», - путін про ядерну зброю

Президент росії володимир путін заявив, що вони не погрожують світові ядерною зброєю, але попереджають.

Про це відомо з виступу путіна на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, - пише УП.

"То один якийсь безвідповідальний політик щось бовкне, то інший – між іншим на дуже високому щаблі, на рівні, скажімо, міністерства закордонних справ, перші особи там розмірковують щось на цю тему.

А ми що мовчати будемо? Відповідаємо належним чином. Як тільки ми відповідаємо, чіпляються за це "ось росія погрожує!" Ми не погрожуємо! Але всі повинні знати, що в нас є і ми будемо її застосовувати, якщо це буде потрібно для захисту нашого суверенітету", - сказав путін.

Нагадаємо, речниця російського міністерства закордонних справ марія захарова припустила 12 червня, що росія може застосувати ядерну зброю по території Польщі.

Голова держдуми рф в'ячеслав володін заявив, що можливий ядерний конфлікт знищить Європейський континент в разі повернення Україні ядерного озброєння.

Президент США Джо Байден попередив, що на росію чекають надзвичайно суворі наслідки в разі застосування ядерної зброї. Голова роскосмосу дмитро рогозін "жартував", що кремль може завдати ядерного удару по Швеції та Фінляндії, якщо ці дві країни долучаться до НАТО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир путін
В тему