15 Червня 2022
Новини

У військової з «Азовсталі» рашисти вкрали собаку й віддали кадирову

У військової з «Азовсталі» рашисти вкрали собаку й віддали кадирову
Після потрапляння в полон в української військової з Маріуполя російські військові забрали собаку на ім'я Адік.
Тварину передали лідеру Чечні рамзану кадирову. Про це повідомляють російські медіа та рух UAnimals.

Пітбуль Адік разом з українською військовою вийшов з «Азовсталь». Жінка потрапила в полон на окупованій території, а собаку в неї забрали.

Нещодавно російські пропагандисти опублікували відео, на якому Адіка «дарують» кадирову як трофей. Під час розмови чоловіки сміються з того, що власниця обіцяла своєму псу знайти його.

«Адік був і є повноцінним членом нашої родини. Він надзвичайно добрий і активний собака, який дуже любить своїх справжніх власників. Адік — алергік, він завжди строго харчувався, йому не можна вживати деякі продукти», — розповіли родичі військової.

Крім того, за їхніми словами, пес завжди підлещувався за морозиво.

Нагадаємо, українських захисників, які до останнього оборонялись на заводі «Азовсталь», всередині травня вивезли на тимчасово окуповані території. Наразі триває операція з обміну військових.

Завдяки бійцям з «Азовсталі» Україна отримала критично необхідний час на формування резервів, перегрупування сил та отримання допомоги від партнерів. Вище військове командування віддало наказ командирам підрозділів на «Азовсталі» зберегти життя особового складу.

У Міноборони заявляли, що врятованих українських бійців обміняють на російських військовополонених. Водночас там наголошують, що операція з порятунку триває, тож її деталей не розголошують.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UAnimals (@uanimals.official)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, собаки, маріуполь
В тему