13 Червня 2022
Новини

ЗСУ на Донбасі просунулися на 15 км

ЗСУ на Донбасі просунулися на 15 км

Три населені пункти на Донбасі звільнили Збройні сили України й посунули ділянку фронту на 15 км.

Про це розповіли в угрупуванні Об'єднаних сил.

Військові не уточнили, які саме села вдалося звільнити. Кажуть, що наразі вони перебувають у «сірій зоні», але фактично повністю контролюються ЗСУ.

Серед останніх успіхів на цьому напрямку — це знищені склади боєприпасів, на яких, ймовірно, була ще й військова техніка. Один зі складів повністю спалили, а іншому завдали максимальної шкоди. За словами військових, лише за останні два тижні вдалося просунутися приблизно на 12 кілометрів.

У відомстві заявили: "Артилерія ворога на фронті не замовкає ні на хвилину. Але чисельна перевага противника означає, що рашисти залишаються безкарними. Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат. На окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не лише обороняються, а й поступово просуваються вперед. Так, нещодавно наші воїни звільнили три села на Донеччині та посунули ділянку фронту на 15 км".

Раніше в британській розвідці повідомили, що рф доведеться здійснювати форсування річок, щоб досягти успіху в наступі на Донбас. У британській розвідці зазначили, що ключова 90-кілометрова ділянка російської лінії фронту на Донбасі лежить на захід від річки Сіверський Донець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донбас, збройні сили україни, донецьк
В тему