13 Червня 2022
Новини

Арештували майно компаній ексміністра оборони часів Януковича на понад 650 млн грн

Арештували майно компаній ексміністра оборони часів Януковича на понад 650 млн грн

Суд арештував 645 залізничних вагонів вартістю приблизно 650 мільйонів гривень, які належать підприємствам родини ексміністра оборони України Павла Лєбедєва.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

Наразі арештоване майно передано в управління АРМА.

За даними слідства, на території України працює низка підприємств, кінцевим бенефіціарним власником яких є родина Лебедєва.

Ці підприємства займаються поставками та реалізацією товарів на території РФ, а також виробляють обладнання для оборонно-промислового комплексу держави-агресора.

Крім того, за клопотанням прокуратури накладено арешт на інше майно цієї фінансово-промислової групи підприємств та їх власників.

Зокрема, заарештовано 30 земельних ділянок, 30 об’єктів нерухомості, у тому числі 6 цілісних майнових комплексів та корпоративні права 22 суб’єктів господарювання.

Поліцією прокуратурою та СБУ розслідується кримінальноме провадження за фактами фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України та привласнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, віктор янукович
В тему

Останні матеріали