10 Червня 2022
Новини

У Маріуполі під кожним зруйнованим будинком знаходять до 100 трупів

У Маріуполі під кожним зруйнованим будинком знаходять до 100 трупів

У Маріуполі без розбору завалів рашисти зносять пошкоджені будинки, а під ними знаходять тіла від 50 до 100 вбитих маріупольців.

Трупи окупанти звозять на полігон твердих побутових відходів. Про це повідомляє Маріупольска міська рада з посиланням на мера міста Вадима Бойченка.

"Реальна кількість тіл під завалами зруйнованих будинків – лякає. Майже під кожним зруйнованим будинком від 50 до 100 убитих, а в Маріуполі знищили 1300 багатоповерхових будинків", - сказав Бойченко.

За даними Бойченка, тіла вбитих маріупольців окупанти руками робочих з так званої "ДНР" прибирають разом з бетоном зруйнованих споруд. Далі окупанти вивозять їх як сміття.

Тіла разом з завалами складують на Лівобережному полігоні ТПВ та на полігоні в Приморському районі, який був виведений з експлуатації ще у 2008 році.

"Зараз вони (окупанти, - ред.) навіть не намагаються діставати тіла. Просто зносять будинки та вивозять завали разом із убитими маріупольцями. Тому реальні цифри вбитих у місті, на жаль, можуть виявитися набагато вищими ніж ми повідомляли", - додав Бойченко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: маріуполь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали