2 Червня 2022
Новини

На Херсонщині рашисти просяться до місцевих збирати полуницю

На Херсонщині рашисти просяться до місцевих збирати полуницю
На Херсонщині російські окупанти приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися на збір полуниці, адже потерпають від нестачі логістичного забезпечення.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Там вказують, що військовики «другої армії світу» готові групами складати зброю та збирати полуницю. Пропонують свої послуги по 50 гривень (не рублів) за годину.

«Так і вивчають різницю між полуницею, паляницею й окупацією. Містяни зауважують, що рашогастробайтери поводяться нормально, працюють добре», — вказують у повідомленні.

В останні дні ЗСУ активізували контратаки у Херсонській області. 29 травня радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив, що на Бериславському напрямку українські військові просунулися на 9 кілометрів.

А 30 травня Генштаб звітував, що під час вдалого наступу підрозділів українських військових окупанти зазнали втрат і відійшли з населеного пункту Миколаївка Херсонської області. Інші підрозділи ворога запанікували.

В американському Інституті вивчення війни (ISW) зазначали, що російські війська зосереджені на захоплені Сєвєродонецька на Луганщині та Донбасу загалом. Це створює вразливості в росіян на Херсонщині, де українські війська продовжують контрнаступ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему