29 Травня 2022
Новини

В окупованому Мелітополі українці вийшли на антиросійський мітинг

В окупованому Мелітополі українці вийшли на антиросійський мітинг

Українці на тимчасово окупованих територіях не втомлюються доводити російським загарбникам, що їх сюди не кликали і жити під їхнім керівництвом не збираються.

Так, черговий патріотичний мітинг сьогодні відбувся у Мелітополі.

Мелітопольці вийшли на проукраїнський мітинг Інформація про це з'явилася у місцевих телеграм-каналах, повідомляє 24 канал. Напередодні мітингу на вулицях міста розклеїли листівки із закликами вийти та пояснити загарбникам, що Мелітополь – це Україна.

Автори цих листівок наводили аргументи, чому мелітопольцям варто вийти на мітинг. Серед них: "Бо мої діти мають жити вільно, безстрашно та без російської тиранії", "Щоб кожен окупант відчув, як під його ногами горить земля".

За даними телеграм-каналу "Риа-Мелитополь", організатором мітингу був патріотичний рух "Жовта стрічка". У запрошеннях вказали дату та час, однак інформації про місце проведення мітингу не було. Через це багато людей, які хотіли заявити про свою позицію, просто не знали куди йти.

Однак кілька десятків мелітопольців все ж зібралися у місцевому парку. "Озброївшись" патріотичною символікою – прапорами, синьо-жовтими стрічками та плакатами, вони об'єдналися та навіть заспівали державний гімн. Це вкотре доводить, що люди, які вимушено живуть на тимчасово окупованих територіях, не здаються та вірять у те, що Збройні Сили України невдовзі звільнять їхні домівки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, запоріжжя, війна з Росією
В тему