0 0000
Новини

Волинянин погрожував медикам, вимагаючи забрати хвору дружину

Волинянин погрожував медикам, вимагаючи забрати хвору дружину

У жінки був високий тиск і вона скаржилася лікарям на погане самопочуття, однак від госпіталізації відмовилася сама.

Житель Волинської області погрожував медикам і вимагав від них, щоб вона забрали в у будинок престарілих його дружину, незважаючи на її відмову, повідомляє Волиньpost, з посиланням на Волинський обласний центр екстреної допомоги.

Медикам надійшов дзвінок від чоловіка, який розповів, що у його 89-річної дружини високий тиск і погане самопочуття. Бригада фельдшерів виїхала на місце, де обстежила пацієнтку і надала необхідну медичну допомогу. Медики запропонували жінці госпіталізацію, проте вона від неї відмовилася.

Її 84-річний чоловік зажадав, щоб його жінку транспортували в будинок престарілих, на що медики заявили, що це не входить у їх обов'язки, і тим більше, жінка повинна сама дати згоду на це.

Чоловік почав погрожувати медикам, голосно матюкався, і заявив, що з хворою дружиною він давно розлучився, вона йому чужа людина.

Коли чоловік зрозумів, що його аргументи не діють на медиків, він вибіг з квартири і зачинив її на ключ. Спочатку фельдшер намагалася переконати чоловіка, але він відмовлявся випускати людей з квартири, поки вони не заберуть з собою хвору, тому медикам не залишалося нічого іншого, як викликати поліцію.

Про серйозні обставини, у яких опинилася 89-літня хвора жінка, була сповіщена місцева влада, щоб вона негайно вжила необхідних заходів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали