24 Травня 2022
Новини

За першу добу «Укрпошта» продала майже 800 тисяч марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

За першу добу «Укрпошта» продала майже 800 тисяч марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»
«Укрпошта» реалізувала приблизно 800 тисяч екземплярів нової марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» за перший день продажів, 23 травня.
Загальний тираж — 5 мільйонів марок. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

«За день було куплено близько 800 тисяч марок, не враховуючи конверти, футболки, листівки тощо. Не без помилок, але день минув успішно», — зазначив він.

Смілянський каже, що в Києві на Головпоштамті 24 травня з 9 ранку купити цю марку зможуть ті, хто є списку, який склали у перший день продажів.

«Якщо Ви прийдете о 5 ранку і почнете їх складати — ні, марки ви купити не зможете. Але зможете купити онлайн чи 27 травня у відділеннях», — додав гендиректор компанії.

Сьогодні об 11:00 стартують онлайн-продажі на чотирьох найбільших українських майданчиках. Посилання Смілянський обіцяв оприлюднити у своїх соцмережах.

«Дуже сподіваюся, що попри потужні атаки (сьогодні до 4,5 мільйонів ботів) більшість майданчиків будуть працювати», — зазначив він.

Нагадаємо, «Укрпошта» 23 травня випустила нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» Щоб уникнути спекуляцій, одній людині дозволилии придбати не більш як два аркуші марок.

Марку випустили у двох номіналах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» для відправлень Україною та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» для міжнародних відправлень. Загальний тираж — 5 мільйонів марок.

Вартість аркуша, який складається з трьох марок і трьох купонів — 69 гривень.

Смілянський казав, що нова марка буде продаватися у понад 1 500 відділеннях «Укрпошти», зокрема в райцентрах. У перший тиждень у відділення надішлють 1 мільйон марок, наступного тижня — ще 1 мільйон. Крім того, 1,5 мільйона марок будуть продаватися на 5 інтернет-майданчиках.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: укрпошта, війна з Росією
В тему