23 Травня 2022
Новини

рашисти цієї ночі вдарили ракетами по Коростеню

рашисти цієї ночі вдарили ракетами по Коростеню

На Житомирщині після ударів по Малину рашисти вдарили ракетами по Коростеню.

У ніч на 23 травня одну ракету збили, а інша пошкодила залізничну інфраструктуру. Про це повідомив голова Житомирської обласної адміністрації Віталій Бунечко в ефірі єдиного телемарафону, - пише УП.

"У нас вся минула доба неспокійна. Вчора близько 13:40 у станцію Малин у нас відбувся "приліт", де ми маємо принаймні одного загиблого і кількох поранених. Ми маємо значні пошкодження близько 150 житлових будинків, магазинів, постраждала знову школа, незначні пошкодження.

Це повторилося від п'ятниці 20 травня – практично в одне й те саме місце "приліт". Тільки ми почали надавати допомогу людям, відновлювати вікна, дахи, пошкодження такого характеру. 

Близько 2-ї та 4-ї годин ночі відбулися вибухи в місті Коростень. О 4-й – приліт у залізничну інфраструктуру. О 2-й спрацювала ППО – і просто впала болванка в один із жилих масивів, немає значних пошкоджень. Головне, що від нічних обстрілів ніхто не постраждав", - зазначив Бунечко. 

Це уже третій ракетний обстріл Житомирської області за останні три дні.

Бунечко наголосив, що "Житомирщина знову потрапила в фокус уваги ворогів", відбулися обстріли північних районів області  Він закликав не нехтувати сигналами тривоги.

Нагадаємо, 20 травня внаслідок ракетного удару по місту Малин було пошкоджено об'єкт інфраструктури та майже 100 будинків, троє людей отримали поранення. 22 травня у Малині система протиповітряної оборони знищила чотири крилаті ракети росіян, але місто все ж зазнало ракетного удару. Загинув працівник "Укрзалізниці", ще троє працівників "Укрзалізниці" та один мешканець Малина отримали поранення.

У ніч на 23 травня російські війська завдали нового ракетного удару по Житомирській області – повідомлялося, що ракета пошкодила промисловий об'єкт, уламки іншої ракети пошкодили три будинки в Коростені. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: житомир, війна з Росією
В тему