20 Травня 2022
Новини

На Київщині завершили розмінування

На Київщині завершили розмінування

На деокупованих територіях Київської області сапери завершили розмінування.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Повністю завершено розмінування Київської області. Відновлено електропостачання на 100% Київської області. Роботи тривали 45 днів замість запланованих 60. До відновлювальних робіт було залучено понад 1 тисячу працівників з різних регіонів України. Живлення відновили в більше як 265 тисяч абонентів", - зазначив Тимошенко.

У Мотижині Київської області планують відновити ліцей, який працював 50 років, до 1 вересня.

В Андріївці Макарівського району розпочали поточний ремонт покриття на дахах близько 50 будинків. Крім того, вже відновили частково зв’язок та інтернет, повністю запустили газо- й електропостачання.

Київська обласна військова адміністрація спільно з представниками центральних служб розробила дорожню карту з відновлення житла для людей в населених пунктах, де російські окупанти знищили забудову.

Нагадаємо, вчора 19 травня двоє чоловіків підірвалися на ворожій міні в полі в Бучанському районі. 17 травня на міні поблизу Харкова підірвався тракторист. На Київщині повністю відновили електропостачання в області 18 травня. Вартість послуг склала 300 мільйонів гривень. Станом на 18 травня, слідчі ексгумували на Київщині 1288 тіл цивільних осіб, які були закатовані й вбиті російськими окупантами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, київ
В тему

Останні матеріали