20 Травня 2022
Новини

російська армія набирає людей з інвалідністю

російська армія набирає людей з інвалідністю

Армія рф поповнює свої лави людьми з інвалідністю.

Про це розповіли полонені з різними групами інвалідності, яких росіяни «мобілізували» на окупованих територіях, - повідомили у Службі безпеки України

Один із полонених розповів, що російські військові залучають до своїх лав усіх, кого вдалося спіймати. Наприклад, він у дитинстві втратив зір на одне око через нещасний випадок. Втім це не стало на заваді для «примусової мобілізації», адже «воїни» навіть не проходили медичну комісію.

Через значні втрати серед особового складу російсько-окупаційні війська намагаються поповнити сили, «мобілізуючи» населення окупованих територій Донбасу. Загальну мобілізацію в «Л/ДНР» оголосили ще перед початком повномасштабного вторгнення.

З початком повномасштабної війни повідомлялось, що на окупованій Луганщині росіяни погрожують убити чоловіків, які відмовляться воювати проти України.

Також росія примусово мобілізовує українських медиків, які залишаються на окупованих територіях. Крім того, Денісова повідомляла, що в окупованих Донецьку та Луганську планують примусово мобілізувати навіть жінок. Для цього почали звіряти дані місцевих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, інвалідність, сбу
В тему