19 Травня 2022
Новини

У Луцьку відкрили новий храм

У Луцьку відкрили новий храм

У районі ЛПЗ в Луцьку відбулася довгоочікувана і щаслива подія – відкрито Храм Йова Почаївського.

Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук пише про цю подію 19 травня в Фейсбук.

"Друзі, я щиро вітаю всіх прихожан і причетних до зведення святині. Довгим був шлях до цього дня, але всі ми дочекалися його. Хоча насправді уже давно Храм був наповнений молитвами і богослужінням, об’єднуючи людей у вірі. Переконаний, що відкриття Храму саме зараз – це добрий знак для усіх нас, адже Господь із нами і він веде Україну шляхом правди і справедливості до перемоги.

Мої найщиріші вітання Отцю Олександру Вронському, кожному, хто зробив свій внесок у будівництво Храму, кожному, хто відвідує церкву і молиться у ній за мир і за наших воїнів-захисників.

У чині освячення престолу взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл та священнослужителі інших парафій, військові та прихожани. У цей надскладний час особливо приємно зібратися разом, помолитися, відчути єдність і порадіти такій добрій і світлій події.

Для району ЛПЗ цей Храм є не тільки окрасою, але і справді особливим місцем. Всі, хто відвідують його, підтвердять, що це справді місце сили. Зичу кожному, щоб ваші молитви до Бога були почуті, а перебування у Храмі наповнювало душу благодаттю, миром і добром".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, Фото, церква, православна церква україни
В тему

Останні матеріали