19 Травня 2022
Новини

У Лимані двоє дітей загинули через обстріли рашистів

У Лимані двоє дітей загинули через обстріли рашистів
рашисти обстріляли 10 населених пунктів Донецької області 18 травня та в ніч проти 19 травня.
 
У Лимані від удару загинули двоє дітей. Про це повідомляє Національна поліція.

Під ударами опинилися Маріуполь, Бахмут, Соледар, Краматорськ, Костянтинівка, Авдіївка, Лиман, Миколаївка, Красногорівка та Нью-Йорк. Загалом руйнування зазнали 38 цивільних об'єктів. 

Окупанти били з авіації, танків, важкої артилерії, реактивних систем залпового вогню «Смерч» і крилатими ракетами. Двоє дітей загинули в Лимані — внаслідок прямого влучання у житловий будинок.

Крім того, за даними ОВА, окупаційні війська обстріляли забороненими фосфорними боєприпасами школу в Авдіївці Донецької області. Вона згоріла вщент, але минулося без постраждалих.

Нагадаємо, окупанти ведуть активні бойові дії у Донецькій та Луганській областях. Протягом минулого тижня ЗСУ відбили 93 атаки росіян на Луганщині та Донеччині, знищили 58 танків, майже 100 одиниць бойових машин та іншу техніку окупантів.

За даними Генштабу, упродовж минулої доби на Слов’янському напрямку росіяни намагалися покращити тактичне положення, а на Лиманському — обстрілювали цивільну інфраструктуру, завдавали ракетні удари й намагалися закріпитися на раніше зайнятих позиціях.

На Сєвєродонецькому напрямку окупанти безрезультатно вели наступ і здійснювали штурмові дії, на Бахмутському напрямку — вели наступ для покращення тактичного положення. Намагалися йти на штурм у районі населеного пункту Золоте-4, але теж без успіху.

Водночас на Авдіївському напрямку росіяни наступали в районі населеного пункту Юр’ївка, проте зазнали втрат і відступили. Не був успішним і їхній штурм у районах населених пунктів Новокалинове та Первомайське.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донецьк
В тему