12 Травня 2022
Новини

Екстракцію військових із «Азовсталі» рашисти відкинули

Екстракцію військових із «Азовсталі» рашисти відкинули

У Маріуполі рашисти продовжують спроби захопити "Азовсталь", а також вони відкинули можливість екстракції українських військовослужбовців.

Про це повідомив ватажок угруповання "ДНР" денис пушилін, - пишуть "Новости Донбасса".

"Там (на "Азовсталі" - ред.) уже все планомірно йде, все зрозуміло. Цивільних немає, тому наші підрозділи можуть з холодною головою, зі зрозумілими розрахунками можуть виводити цю ситуацію до логічного завершення. Чому вони вирішили, що на це повинні звертати увагу зовнішні сили? І щодо нас, і щодо росії... Я говорю про всілякі екстракшени. Послухайте, але ж це не екстрадиція. Вони намагаються дійти до почесної капітуляції. Але яка почесна капітуляція? Чому ми повинні цим шляхом піти?" - сказав пушилін.

Він хоче, щоб захисники "Азовсталі" "склали зброю і пішли під трибунал".

Нагадаємо, 7 травня командир морпіхів Сергій Волина заявив, що захисники опинилися у пекельному реаліті-шоу, за яким спостерігає увесь світ. І вони все ще сподіваються, що рішення про їх порятунок буде ухвалене. Українська сторона пропонує росіянам обміняти важкопоранених українських військових, які лишаються на "Азовсталі", на полонених військових рф. Домовленості ще немає. Переговори тривають. Волина звернувся до винахідника Ілона Маска по допомогу в евакуації з "Азовсталі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, маріуполь, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали