7 Травня 2022
Новини

Не ігноруйте повітряну тривогу! — Володимир Зеленський

Не ігноруйте повітряну тривогу! — Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський закликає громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, особливо найближчими днями.

Відповідний заклик він висловив під час відеозвернення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Російські війська продовжили обстріли нашої території, зокрема ракетні та авіаційні удари. Прошу всіх наших громадян, особливо цими днями, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Будь ласка, це ваше життя, життя ваших дітей», - наголосив глава Української держави.

Зеленський також закликає дотримуватися розпоряджень за громадським порядком та комендантською годиною, які встановлені в містах та громадах. Крім того, він наголосив на необхідності обов'язкового дотримання заборони на відвідування лісів у звільнених від окупації місцевостях, адже там зберігається велика загроза мін та розтяжок, що залишилися після російських військ.

Як повідомлялося, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони закликав українців у вихідні 7-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня перемоги, підвищується ризик масового обстрілу українських міст у ці дні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, володимир зеленський, Відео T1.ua
В тему