5 Травня 2022
Новини

Мер Луцька закликає громаду економити пальне

Мер Луцька закликає громаду економити пальне

Від початку повномасштабної війни виникли проблеми з наповненням ринку пального та цінами на нього. Особливо вони загострилася після 24 квітня, коли внаслідок ракетного удару зазнав руйнувань Кременчуцький нафтопереробний завод та інша паливна інфраструктура.

Про це пише 5 травня в Facebook голова Луцької громади Ігор Поліщук.

На теперішній час усе пальне завозиться з Європейського Союзу. Нафтотрейдери налагоджують нову логістику постачання, що потребує часу.

На жаль, в окремих містах вже виникли серйозні проблеми з рухом громадського транспорту. Однак ми спільно з перевізниками щоденно працюємо для вирішення вказаної проблеми, а тому громадський транспорт курсує в нормальному для воєнного часу режимі з певним зменшенням кількості в вечірній час, - заявив мер.

Уряд обіцяє вирішити проблему з постачанням пального у найближчі два тижні. Також варто розуміти, що є необхідність першочергово і в повному обсязі забезпечувати пальним Збройні Сили, рятувальні служби, медиків, поліцію та усіх, хто безпосередньо задіяний у захисті держави та у допомозі людям.

Звертаюсь до лучан та мешканців громади, у нинішній непростій ситуації ощадливо витрачати пальне свого автомобіля та за можливості користуватися громадським транспортом, - йдеться в дописі міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, пальне
В тему

Останні матеріали