4 Травня 2022
Новини

Агітують «козаків» та безробітних: у росії продовжується прихована мобілізація

Агітують «козаків» та безробітних: у росії продовжується прихована мобілізація

Для поповнення резервів окупаційних військ рф продовжує заходи прихованої мобілізації.

Нині основну увагу рашистських агітаторів приділяється набору «добровольців» у складі російських «козаків» ростовської області та краснодарського краю. Також у фокусі уваги громадяни, які втратили роботу внаслідок міжнародних санкцій та колишні військовослужбовці, які проживають на території інших пострадянських країн, - інформує Головне управління розвідки.

Агітаційна кампанія продовжується і в інших суб'єктах рф. За наявними даними, у військових комісаріатах ??Приморського краю активно проводиться робота з пошуку бажаючих взяти участь у бойових діях. Запропонована вести «добровольця» – від 200 тис. рус. руб.

Аналогічні заходи проходять також у брянській, курській та білгородській областях. Місцеві військкомати пропонують укладання короткострокових контрактів на 3 місяці із проходженням підготовки на полігонах.

Водночас проводяться підготовчі заходи щодо можливого оголошення часткової мобілізації у білгородській, курській та брянській областях на випадок різкого погіршення ситуації на українському фронті.

Агітаційні заходи зазнають значної недовіри з боку потенційних «мобілізованих». Адже рф починає поширюватися інформація про значну кількість убитих на війні з Україною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему