2 Травня 2022
Новини

Одружився захисник острова Зміїний: ніжні фото

Одружився захисник острова Зміїний: ніжні фото

Після звільнення з полону український боєць 35-ої бригади морської піхоти Валерій, який захищав острів Зміїний, одружився.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 229 окремого батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних сил України.

"Війна триває, але життя продовжується. Ми нищимо ворога та будуємо плани на мирне майбутнє, твердо віримо у нашу перемогу і вже перемагаємо, перш за все, у психологічному аспекті, зокрема, стійкістю та незламністю духу.

Чергове весілля – гідне тому підтвердження, адже передісторія цієї події була непередбачуваною", – наголосили у 229 окремому батальйоні.

Кохану морського піхотинця звати Владислава. Нині молодята разом уже другий рік.

Одразу після звільнення з полону боєць зважився на важливий крок і, отримавши відпустку, стрімголов повернувся до Харкова, де, не гаючи часу, закохані одружилися.

"Їхні почуття загартовувались відстанню та часом, а перебування в розлуці та невідомості, дали чітке розуміння того, що життя крихке, а закохані так і не набулися разом. Тож, насолоджуючись кожною хвилиною, цінуючи найменші дрібниці, хлопець твердо вирішив, що вдома його чекатиме не наречена, а вже дружина", – підкреслили у 229 окремому батальйоні.

Організувати весілля в умовах війни та ще й у місті, яке ворог нещадно руйнує під обстрілами, – нелегке завдання. Тому на допомогу Валерію прийшли бійці 229 окремого батальйону 127 окремої бригади ТрО.

Побратими морського піхотинця допомогли з організацією офіційної частини церемонії.

"Під час урочистого заходу командир батальйону Максим Зінченко привітав молодят зі створенням сім'ї та побажав палкого щирого кохання, незламності перед життєвими обставинами, віри у якнайшвидшу перемогу, надії та любові, які стануть основою їхнього щасливого майбутнього", – розповіли бійці. 

Нагадаємо, на початку війни Валерій був одним із тих, хто проходив службу на легендарному острові Зміїний, звідки російському військовому кораблю, крейсеру "Москва", вказали курс українські військові. 

Тоді Валерій разом з іншими морськими піхотинцями потрапили у полон, у зв'язку з чим їхня доля певний час була невідомою. Однак згодом стало відомо, що Україна обміняла українських захисників на російських військовополонених.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Весілля, українці, харків
В тему

Останні матеріали