1 Травня 2022
Новини

На Зміїному активізувалися сили флоту російських окупантів

На Зміїному активізувалися сили флоту російських окупантів
Активізацію сил флоту окупантів зафіксували після чергового удару українських сил по острову Зміїний.
Десантні швидкісні катери рф намагалися здійснити евакуацію та поповнення особовим складом своїх підрозділів, що лишаються на острові. Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

За даними ОК, решта кораблів та підводний човен продовжують тримати загрозу ракетного удару по території України на високому рівні. «Тож, алгоритм дій при повітряній небезпеці залишається актуальним, уникнення масових скупчень людей доречно, а сприйняття інформації та її перевірка мають бути критичними», — додають там.

За підсумками 30 квітня в ОК «Південь» повідомляли, що атакою по ворожих об’єктах на Зміїному розбито 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10», а також машину зв’язку — серверну із телекомунікаційним обладнанням. Окрім того, знищено 42 окупанти.

Це вже вдруге за тиждень українські військові завдали удару по окупантах на Зміїному. Унаслідок ураження по ворожих позиціях на острові 27 квітня, українські бійці влучили у пункт управління та знищили зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10». 

За даними командування, наразі на Одещині окупанти продовжують відстеження ситуації із застосуванням безпілотних розвідників. Однак українські військові «відмінусували» черговий «Орлан-10» у рф.

Протягом ночі наші підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині продовжували ведення бойових дій на зайнятих рубежах. Підрозділи рф активних наступальних дій не вели, намагаючись відновити сили та техніку, разом з тим не припиняючи артилерійсько-мінометні обстріли наших позицій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, одеса
В тему

Останні матеріали