29 Квітня 2022
Новини

На Луганщині вбили колаборанта Павла Шароградського

На Луганщині вбили колаборанта Павла Шароградського
На Луганщині в тимчасово окупованому селищі Новоайдар вбили колаборанта Павла Шароградського.

Його знайшли вбитим пострілом у голову та пораненнями на тілі. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Павло Шароградський до початку повномасштабного російського вторгнення був «професійним громадським діячем». Певний час був директором комунальної установи Новоайдарський селищний центр «Спорт для всіх» та засновником ГО «Новоайдарська січ».

У розвідці зазначають, що жодного бізнесу чи високодохідної роботи Шароградський не мав, втім представляв себе як високозабезпечену людину.

Після окупації Новоайдару він запропонував окупантам свої послуги. Надавав ворогу інформацію щодо патріотів, учасників АТО/ООС, членів їхніх родин та співробітників місцевої адміністрації з проукраїнськими поглядами.

Чоловіка викрали з приміщення Щастинської районної державної адміністрації, де він брав участь у «нараді» з людьми у балаклавах та військовій формі армії рф.

Правоохоронці порушили щодо Павла Шароградського кримінальну справу про державну зраду. З’ясовуються обставини, причини та мотиви події.

У регіоні досі напружено. За добу обстрілювали Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля — в кожному з цих міст є пошкодження житлових будинків і господарчих споруд. Загиблих поміж цивільних немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луганськ
В тему