28 Квітня 2022
Новини

Захищаючи Україну від росіян, загинув британський ветеран Скотт Сіблі

Захищаючи Україну від росіян, загинув британський ветеран Скотт Сіблі

В Україні загинув британський ветеран Скотт Сіблі, інший громадянини Великої Британії, ім'я якого не відоме, зник безвісти.

Видання зазначає, що чоловіки могли воювати проти російських окупантів як добровольці на боці українських військових, хоча це не підтверджує влада Великої Британії.  Міністерство закордонних справ не повідомило подробиць про те, що робили чоловіки в Україні. Ми можемо підтвердити, що громадянин Великої Британії був убитий в Україні.

Також нам відомо про іншого громадянина нашої, який зник безвісти в Україні. Ми терміново шукаємо додаткову інформацію і підтримуємо сім'ї цих людей, – зазначив речник міністерство закордонних справ Великої Британії.

Відомо, що Скотт Сіблі був ветераном британських збройних сил. Він є першим громадянином Великої Британії, який офіційно був вбитий під час війни. Дипломатичні джерела BBC повідомили, що, швидше за все, двоє чоловіків були іноземними добровольцями, які служили в українських збройних силах або в Маріуполі, або в інших місцях на Донбасі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, великобританія
В тему