26 Квітня 2022
Новини

Дві російські ракети влучили в підприємство в Запоріжжі: є загиблий і поранений

Дві російські ракети влучили в підприємство в Запоріжжі: є загиблий і поранений
В одне з підприємств Запоріжжя зранку, 26 квітня, влучили дві російські ракети. 

На місці працюють відповідні служби. Про це повідомили секретар міської ради Анатолій Куртєв та Запорізька ОВА.

Третя ракета розірвалась у повітрі. Пошкоджень та руйнацій зазнали інфраструктурні об'єкти підприємства. За попередньою інформацією, одна людина загинула та ще одна дістала поранення.

Нагадаємо, близько 6:50 Запоріжжя потрапило під обстріли.

Триває ліквідація наслідків влучання. Інформація про постраждалих може змінитись.

За словами Куртєва, повітряна тривога спрацювала після першого вибуху. Пояснює це тим, що ракети летіли низько, що дозволило їм залишитись непомітними для повітряних сил. Так, перед вибухами у Запоріжжі дві крилаті ракети на низькій висоті помітили над Запорізькою АЕС.

«Якщо у місті був приліт, але перед цим не вмикали сирену, це означає, що повітряні сили не побачили ракету, але сповіщають про приліт наступної», — сказав Куртєв.

Нагадаємо, бойові дії тривають в окремих частинах Запорізької області, а місто Запоріжжя — під загрозою ракетних ударів. У Генштабі повідомляли про бої біля Трудолюбівки. За даними британської розвідки, росія може напасти на Запоріжжя з півдня, українські бійці готують оборону.

За минулу добу, 25 квітня, у місті Пологи внаслідок обстрілів пошкоджено 8 житлових будинків. У Василівці горіло підсобне приміщення автозаправної станції. А у Молчанську внаслідок ворожого обстрілу залізничної станції пошкоджено пасажирський вагон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему