24 Квітня 2022
Новини

росіяни обстіляли місто на Харківщині: є поранені

росіяни обстіляли місто на Харківщині: є поранені
На Харківщині росіяни 24 квітня обстріляли Чугуїв, через що поранені троє людей.

Начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко написав, що поміж поранених — мати з 12-річною дитиною. У дитини осколкові поранення ніг.

«Мати, 1986 року народження, діагноз: осколочні поранення лівого стегна. Також ще один місцевий мешканець, 1953 року народження, діагноз: осколочні поранення спини зліва, відкритий пневмоторакс», — написав Тимошко.

Інформації про загиблих у нього немає.

Водночас міська голова Чугуєва Галина Мінаєва повідомила «Суспільному», що внаслідок ворожого обстрілу є як поранені, так і загиблі, але їхню кількість поки не називає. За її словами, також завдано руйнувань у приватному секторі та багатоповерхівці.

російські окупанти продовжують обстріли житлових районів Харкова та області — тільки протягом дня 23 квітня щонайменше 7 людей були поранені, троє загинули. В самому Харкові найбільше постраждали Салтівка й Північна Салтівка. Війська рф обстрілюють вулиці, житлові будинки, складські приміщення.

За даними української розвідки, на тимчасово окупованій частині Харківської області росія встановлює свій власний мобільний зв’язок та вводить в обіг рублі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему