24 Квітня 2022
Новини

рашисти встановлюють свій мобільний зв’язок і вводять рублі на окупованій частині Харківщини

рашисти встановлюють свій мобільний зв’язок і вводять рублі на окупованій частині Харківщини
На тимчасово окупованій частині Харківської області росія посилює контроль за телефонними та інтернет-мережами.

Вони встановлюють свій власний мобільний зв’язок та вводить в обіг рублі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зокрема, встановлюють обладнання російського мобільного оператора «Мегафон».

Впроваджують також розрахунок російськими рублями, а місцеве населення агітують виїжджати до рф для покупок товарів та ліків.

російські військовослужбовці та співробітники ФСБ намагаються деморалізувати місцеве населення, поширюючи інформацію, начебто «це Україна вимкнула електропостачання населених пунктів», а також, що «Харків вже майже окупований росіянами».

Водночас мешканці тимчасово окупованих росією територій України масово відмовляються від ворожої «допомоги» та дивують росіян самоорганізацією, повідомляє російська розвідка. Так, українці навіть під окупацією організовують волонтерський рух і допомагають один одному ліками і водою.

Розвідка відзначає, що окупанти здивовані такою активністю та самоорганізацією українців. За їхніми словами: «В росії все було б по іншому. Ніхто б не займався волонтерством».

російські окупанти продовжують обстріли житлових районів Харкова та області. Тільки протягом дня 23 квітня щонайменше 7 людей були поранені, троє загинули.

В обласному центрі Харківщини найбільше постраждали Північна Салтівка та Салтівка. Війська рф обстрілюють вулиці, житлові будинки, складські приміщення. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему