22 Квітня 2022
Новини

У росії через поразки в Україні тривають репресій проти вищого керівництва армії та флоту рф

У росії через поразки в Україні тривають репресій проти вищого керівництва армії та флоту рф
Після поразок окупантів на суходолі та знищення флагмана чорноморського флоту рф “москва”, в росії почалася чергова фаза репресій проти командування армії та флоту.

Про це заявляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За інформацією воєнної розвідки України, у рф вже усунули з посади та заарештували командувача чорноморського флоту адмірала Ігоря Осіпова. Слідчі дії проводяться також щодо начальника штабу – першого заступника командувача чорноморського флоту віцеадмірала Сергія Пінчука.

Через незадовільну підготовку до ведення бойових дій та великі втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта В. Єршова, 1-ї танкової армії західного військового округу рф генерал-лейтенанта С. Киселя та одного із заступників командувача.

Також, через незадовільне виконання поставлених завдань усунуто з посади командувача 22-ї АК південного військового округу генерал-майора Аркадія Марзоєва.

За даними розвідки України, репресії кремля торкнулися також тилових підрозділів та підрозділів забезпечення. У зв’язку із незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ східного військового округу з посади усунули і командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М. Пономарьова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія, війна з Росією
В тему