18 Квітня 2022
Новини

Обстріл Львова: серед поранених - 3-річний переселенець з Харкова

Обстріл Львова: серед поранених - 3-річний переселенець з Харкова

У Львові внаслідок ранкових ракетних обстрілів серед поранених є трирічний переселенець з Харкова.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

"Під час ранкового обстрілу 11 людей отримали поранення. Серед них трирічний Артем. Разом з мамою приїхав з Харкова, щоб врятуватись від війни. Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Загрози життю немає. Ми сумуємо за загиблими, але повинні мати максимальну пильність. Ворог починає звіріти. Удари по цивільних об’єктах можуть збільшуватись.

Сьогодні в Україні немає безпечних міст. Тому ще раз наголошую, прошу всіх мешканців – коли ви чуєте сирену, будь ласка, йдіть в укриття!" - зазначив Садовий.

Мама Артема пояснила, що внаслідок вибухової хвилі вибухнули шибки в будівлі поруч й уламок скла відтяв пів пальця на лівій руці хлопчика.

За словами Садового, ще троє поранених перебувають у важкому стані в реанімації. За їхнє життя борються лікарі.

Серед сімох загиблих унаслідок ракетного удару наймолодшому було 30 років. Мер Львова сказав, що це перші смерті мирних мешканців на території міста з початку повномасштабної війни.

Нагадаємо, вранці 18 квітня російські загарбники завдали 5 ракетних ударів по Львову. Унаслідок обстрілу були пошкоджені об’єкти на залізничних коліях, через що сталися затримки поїздів. Спершу військова адміністрація повідомляла про 6 загиблих і 8 поранених унаслідок обстрілів. Невдовзі місцева влада повідомила, що загинуло 7 людей. Вибуховою хвилею пошкодили готель, у якому розмістили вимушених переселенців зі східних областей України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, війна з Росією, харків, обстріли, діти
В тему