18 Квітня 2022
Новини

У Львові - 6 загиблих і 11 постраждалих, зокрема - дитина

У Львові - 6 загиблих і 11 постраждалих, зокрема - дитина
російські окупанти завдали чотири ракетних удари по Львову зранку 18 квітня, внаслідок чого загинуло 6 людей, ще 11 дістали поранення.
Серед постраждалих є дитина. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий.

За інформацією Повітряного командування «Захід», три ракети влучили в об'єкти військової інфраструктури та один — по шиномонтажу.

Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. За словами Козицького, об'єкти зазнали суттєвих ушкоджень.

За словами Садового, пошкоджено або знищено приблизно 40 автівок. Крім того, ударна хвиля розбила вікна в готелі поруч, де проживають евакуйовані українці.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив про прицільні ракетні удари по місту. Голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін заявив, що декілька ракет влучили поруч із залізничними об'єктами Львова. Постраждалих серед пасажирів і залізничників немає.

Під час повітряної тривоги пасажирів на Львівському залізничному вокзалі розмістили в укриття. Висадку та посадку на потяги відновили після закінчення повітряної тривоги.

Потяги, які ще доїжджають до Львова, затримали на в'їзді до міста до відбою тривоги. Уже рух поновлено. Через скупчення потягів, що очікували на відбій тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, львів
В тему