13 Квітня 2022
Новини

У кремлі не хочуть обмінювати полонених на Медведчука

У кремлі не хочуть обмінювати полонених на Медведчука

У росії зазначили, що кум Путіна Віктор Медведчук не є росіянином, і вони не знають, чи хоче він їхньої участі у вирішенні його долі.

Про це сказав прессекретар путіна дмитро пєсков у коментарі російським журналістам 13 квітня, цитують ЗМІ рф, зокрема РИА "Новости".

"Що стосується обміну, про який із таким жаром, запалом, задоволенням заговорили різні діячі у Києві: Медведчук не є громадянином росії. Він не має жодного стосунку до спеціальної військової операції. Він є іноземним політичним діячем. Ми взагалі не знаємо, чи хоче він сам якоїсь участі росії у вирішенні цієї пасквільної щодо нього ситуації", - сказав пєсков.

При цьому пєсков зазначив, що кремль "безперечно стежитиме за долею Медведчука, до чого закликає і європейських політиків, які так дбають про свободу слова, говорять про неможливість переслідування людини з політичних мотивів".

кремль подякував Медведчуку за "вирішення гуманітарних питань".

пєсков заявив, що Медведчук, мовляв, "завжди виступав за мир і проти війни, ухвалив непросте рішення залишитися в Україні та брати участь у судилищі проти себе".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: віктор медведчук, війна з Росією
В тему

Останні матеріали